525600 minuter

Ungefär så lång tid känns det som det är sedan jag skrev här sist.
Anledningen är troligen den att så mycket har hunnit hända sedan dess.
Jag upptäcker också att det liksom bara blir svårare och svårare att ge sig på att skriva ett inlägg igen ju längre tiden går. "Jag kommer ändå inte att kunna få med allt som känns viktigt".

Men jag får väl försöka, om inte annat för att sammanfatta för min egen skull. Alla andra är bättre på det där med att skriva om roliga, personliga, eftertänksamma, intressanta och vettiga saker, så det lämnar jag åt dito personer.
"Sporadik"; är det en litterär form? I så fall har ni den här!

I punkter, utan tids- eller prioritetsordning;
  • M har jobb och vi är ihopflyttade i en stor lägenhet som liksom bara tittade fram och tyckte att vi skulle bo där. Jag bor centralt och får daglig motion per velociped till och från ORU. Kan behövas! Vid inflytt stängde de av elen utan att informera om att vi aktivt måste skaffa eget abonnemang. (1000:- extra på nästa elräkning, tackar.) Diskussionen om detta slutade med att jag tyckte det var tur att jag inte hade eldat i öppna spisen eftersom "de säkert hade informerat mig om att detta var ett nej-nej också, men att jag nog glömt det med". Logiken i det hela är nog inte så tydlig på grund av ett antal överhoppade steg i resonemanget, men kontentan är att de kan göra lite som de vill och att "man skall vara nöjd med att man har någonstans att bo". Och det är vi nu, VÄLDIGT nöjda. (Skriver som sagt mest för att minnas för egen räkning, och för att jag så sällan får chans att vara bitter/butter i andra fall.)
  • Det är inte lätt att tapetsera med 3,20 i takhöjd, men det går.
  • Jag har stått på scén, om än bara sammanlagt i vad jag gissar var 17,5 minuter fördelat på 4 tillfällen, som "skådis" för första gången sedan jag konfirmerade mig. Jag kanske bara är ämnad till att göra detta vart 15:e år, men i så fall är det värt det. Jag fick med andra ord vara med på ett hörn i spexet i år med, så även med några nätta bidrag i låtskrivargruppen. Jag fick också sjunga ett par manskörssnuttar på mittsitsen. Man lever upp som människa med spexet! OJ så bra ni är!
  • Jag är mer säker än någonsin på att jag valt rätt med det jag håller på med. Nu vet jag också att neurologi är den inriktning jag vill söka mig till. Hjärnan är en fascinerande pryl, och jag vill bara veta mer efter kliniskt besök i Västerås.
  • I Västerås drog jag på mig en snabbinfluensa.
  • Har sett/lyssnat Kent, Schyffert, Furstinnan av Sicilien, och senaste biofilm vara "Into the wild". Tokbra rulle, och med ett soundtrack av Eddie Vedder därtill!
  • Snart 29, den 9/4. Har blivit informerad av M om 3 presenter som kan vara 5? Hon gör mig ständigt nyfiken, på alla sätt.
  • Nu får det vara nog för nu, mer nästa gång.

Så. Det var väl inte så farligt?

-Året är 2008 och vi befinner oss i staden Örebro i landet Sverige. Livet kan fortsätta.

Eder tillskrivandes,
L

Kommentarer
Postat av: Dennis

Å du va bra! :D
GAY!!! ;)

2008-04-03 @ 12:05:11
URL: http://kungensbror.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0